Bugun...


EGE ULAŞIM’DAN CUMHURİYETİN 100. YILINA ÖZEL “GÖRKEMLİ KUTLAMA”
Tarih: 02-11-2023 16:03:26 Güncelleme: 02-11-2023 17:12:26 + -


Ege Ulaşım Lojistik firması; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk milletine armağan ettiği Cumhuriyet'in 100’üncü kuruluş yıldönümü onuruna düzenlediği görkemli kutlama etkinliği ile Türkiye Geneli Şubelerini online bağlantısıyla anlamlı bir organizasyonla bir araya getirdi.

facebook-paylas
Tarih: 02-11-2023 16:03

EGE ULAŞIM’DAN CUMHURİYETİN 100. YILINA ÖZEL “GÖRKEMLİ KUTLAMA”

Ege Ulaşım Lojistik firması; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk milletine armağan ettiği Cumhuriyet'in 100’üncü kuruluş yıldönümü onuruna düzenlediği görkemli kutlama etkinliği ile Türkiye Geneli Şubelerini online bağlantısıyla anlamlı bir organizasyonla bir araya getirdi. Ege Ulaşım’ın Türkiye’nin muhtelif yerdeki acenteleriyle ve Amerika’dan online internet üzerinden ve Ege Ulaşım şirket merkezinden tüm personelinin katıldığı, Cumhuriyet’in 100.cü yıl kutlama etkinliğini çoşku ile gerçekleştirdi.

 

Etkinliğe Şehitlere Saygı Duruşu ardından İstiklal Marşı okunarak başlandı. Gurur ve Kıvançla Kutlandı

 

Ege Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Murat Koç ve Ege Ulaşım Personeli ile Ege Ulaşım Acenteleri Cumhuriyetin 100’üncü yılını ve köklü cumhuriyet geçmişimizi kıvançla kutladı. Ege Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Murat Koç, “Bu ülkeyi bize vatan yapan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, şehitlerimize, gazilerimize ve silah arkadaşlarına şükranlarımı arz ediyorum. Tarihe yön veren Büyük Türk Milleti olarak; Cumhuriyet’imizin 100.cü yılında bizlere büyük yükümlülükler düşüyor. Ülkemizi, devletimizi ve milletimizi çok severek çok çalışmalıyız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe, muasır medeniyet seviyesine çıkarma hedefini çocuklarımıza hedef olarak aşılamalıyız. Ülkesini seven, Milletini seven, devletini seven yeni nesiller için çok çalışmalıyız diyerek mesaj vermek istiyorum. Yaşasın Cumhuriyet. Ülkemin ve tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyetimizin 100.cü yılını kutluyorum” dedi.

 

Amerika’dan online görüntülü bağlanarak mesajını ileten Ege Ulaşım Yönetim Kurulu Üyesi Elif Koç, “Ülkemizin ve bizlerin Cumhuriyetin 100. Yılı kutlu olsun, nice 100 yıllara inşallah. Yaşasın Cumhuriyet” diye konuştu.

 

Ege Ulaşım Yönetim Kurulu Üyesi Esra Koç, “Ege Ulaşım Ailesi olarak herkesin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. Ege Ulaşım’ın Logosundaki renkler, Egenin Mavisi, Türk Bayrağının Kırmızı ve beyazından oluşuyor. Yaşadığı vatanına yürekten bağlı bir aile ve şirketiz. Milletimizin, Cumhuriyetin 100.cü yılı kutlu olsun” dedi.

 

Ege Ulaşım Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Arif Koç, “Başta Ulu Önder Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum. Bize bıraktığı bu büyük mirası ilelebet taşıyacağımıza inancımız tam. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin 100.cü kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Yaşasın Cumhuriyet” diye konuştu.

 

Arspet Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Aslan Savaşan, “Ege Ulaşım ailesini sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Cumhuriyet’in 100.cü yılı münasebetiyle böyle etkinlik yapmalarından dolayı Ege Ulaşım ailesini kutluyorum. Birinci dünya savaşı sonrası Osmanlı Devleti yenilgiye uğrayınca Avrupa devletleri ülkemizi işgal edince mavi gözlü dev adam Gazi Mustafa Kemal, 19 Mayıs 1919’da kurtuluş meşalesini Samsun’da yaktı ve silah arkadaşlarıyla bağımsızlık mücadelesini kazandı. En önemli kazanc, Cumhuriyeti kurmaktı. Cumhuriyet hürriyetti, Cumhuriyet faziletti, Cumhuriyet hukuktu, Cumhuriyet Türkiye idi, ne mutlu ki, Cumhuriyet kuruldu ve biz yüzüncü yılına eriştik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyor, Cumhuriyetimizin 100.cü yılınızı kutluyorum” dedi.

 

Cumhuriyet’in 100.cü yıl kutlamasında 100.cü yıl temalı pasta kesim töreni ve hep birlikte bayraklarla söylenen “İzmir’in dağlarında çiçekler açar” marşlarıyla son buldu.

 

Ayrıca etkinlik sonrası Cumhuriyet’in 100.cü yılı ve Şehitlerin anısına Lokma hayrı yapıldı.

                                                                                                                                                                         

İrfan Onan




Bu haber 1531 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI