Bugun...


AK Parti Bornova Belediye Başkan adayı Cevdet Çayır oldu
Tarih: 30-01-2024 15:00:00 Güncelleme: 30-01-2024 15:00:00 + -


Bornova'nın AK Parti Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Cevdet Çayır, açıklanmasının ardından sahaya inerek seçim çalışmalarına başladı.

facebook-paylas
Tarih: 30-01-2024 15:00

AK Parti Bornova Belediye Başkan adayı Cevdet Çayır oldu

Bornova'nın AK Parti Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Cevdet Çayır, açıklanmasının ardından sahaya inerek seçim çalışmalarına başladı.

 

Bornova benim Sevdam diyerek yola çıkan AK Parti Bornova ilçe Belediye Başkanı adayı olan Çayır, “Çocukluğumun ve gençliğimin her anında izleri olan, meslek hayatımı ve AK Parti’min bana verdiği tüm görevleri gururla yürüttüğüm Bornova’da bu kez Cumhur İttifakı AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı olmanın onur ve gururunu yaşıyorum. Bizlere güvenerek bu onurlu görevi layık gören başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkan Yardımcılarımıza, İl Başkanımız Sn. Bilal Saygılı’ya, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Sn. Veysel Şahin’e, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Hamza Dağ’a,  Cumhur İttifakı İzmir Milletvekillerimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de, bizleri en sıcak şekilde destekleyen-kucaklayan, dualarında unutmayan kıymetli hemşehrilerimize, büyük bir coşkuyla her daim yanımızda yer alan fedakar AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (Cumhur İttifakı) teşkilatlarımıza etmek istiyorum. Bu İlçenin havasını soluyan,  45 Mahallemizdeki her vatandaşımız, her Bornova’lı başımızın tacıdır, öyle kalmaya da devam edecektir. Cumhur İttifakı olarak, 31 Mart’a kadar İlçemiz genelinde ilmek ilmek çalışacak, Bornova'mızı  özlemle beklediği AK Parti Belediyeciliği ile buluşturacağız. Bu İlçenin hizmetkarı olmaya, derdi ile dertlenmeye, ayrı gayrı olmadan partili-partisiz tüm vatandaşlarımızla kucaklaşmaya ve Bornova’daki her kesimin Belediye Başkanı olacağımıza şimdiden söz veriyorum” diye konuştu.

 




Bu haber 622 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI