Bugun...


İstifa etti, Bayraklı için yola çıktı! Kerim ÖZER; “ Artık, Bayraklı da değişmeli… “
Tarih: 30-11-2023 18:39:16 Güncelleme: 30-11-2023 18:45:16 + -


Kerim Özer; İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde yürüttüğü İZULAŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı ve ESHOT Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinden istifa ederek Bayraklı için yola çıktı.

facebook-paylas
Tarih: 30-11-2023 18:39

İstifa etti, Bayraklı için yola çıktı! Kerim ÖZER; “ Artık, Bayraklı da değişmeli… “

Kerim Özer; İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde yürüttüğü İZULAŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı ve ESHOT Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinden istifa ederek Bayraklı için yola çıktı.

 

Yarın Bayraklı Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu yapması beklenen CHP’nin deneyimli isimlerinden Özer; İzmir’in tamamına ve en önemli temel hizmet alanında hizmet etmenin onurunu yaşadım. Ekibimizle örnek işlere imza attığımızı düşünüyorum. Şimdi bir hayalim var; o da Bayraklı ve Bayraklılı hemşerilerim için çalışmak.” dedi.



Değişim ve deneyim mottosu


Geçtiğimiz dönem de Bayraklı Belediye Başkanlığı için başvuru yapan deneyimli siyasetçi Özer; istifasının ardından bir açıklama yaptı.
Kerim Özer; ‘Değişim ve Deneyim’ mottosuyla yola çıktıklarını; tüm bilgi ve birikimi ile Bayraklı’ya hizmet etmek istediğini söyledi.
Özer; şunları kaydetti; “ Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında her yola her dönemece tanıklık ettim, emek verdim. Şimdi partimin adayı
olarak yaşadığım ilçeye, Bayraklı’ya hizmet etmek istiyorum. Etle tırnak gibi olduğum Bayraklı için çalışmak istiyorum. Büyükşehir
Belediyesi bünyesinde; bürokrat olarak ve ulaşım gibi bir alanda çok değerli bir süreç yaşadım. Büyük bir fırsat, emek ve üretim süreciydi. Tüm ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Belediyecilikte ve siyasette biriktirdiklerimi ilçem için hayata geçirme heyecanını yaşıyorum. Bu heyecan ne diner ne de biter. Ne yapılması gerektiğini biliyoruz ve bunları Bayraklı’ya sunmak için sabırsızlanıyoruz.”

 
 



Bu haber 597 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI