Bugun...


TAŞKIRAN TİCARET İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN TEDARİKÇİSİ OLDU
Tarih: 02-11-2023 16:54:57 Güncelleme: 02-11-2023 16:54:57 + -


Kum, Çakıl Çimento,Tuğla, Perlit, Harfiyat, Kiremit tüm inşaat malzemeleri satışı Buca’dan izmir’e hizmet veriyor

facebook-paylas
Tarih: 02-11-2023 16:54

TAŞKIRAN TİCARET İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN TEDARİKÇİSİ OLDU

Kum, Çakıl Çimento,Tuğla, Perlit, Harfiyat, Kiremit  tüm inşaat malzemeleri satışı buca’dan izmir’e hizmet veriyor

 

14 yıldır İzmir’deki inşaat sektörünün öncü tedarikçilerinden olan Taşkıran Ticaret , 80 marka, 3 bin çeşit ürün ve kalifiye elemanlarla Buca’ya gelen talepleri de karşılamanın mutluluğunu yaşıyor

 

Bornova –Pınarbaşı’nın tanınmış iş adamlarından bir çok Dernek yönetiminde bulunan Hasan Taşkıran,  inşaat sektörünün beklentilerini karşılayan, “gününde ve sorunsuz teslimat”la müşterilerinin çözüm ortağı olmayı sürdürüyor.

 

Hasan Taşkıran’ın bizzat işin başında olmalarının yanı sıra sürekli gelişen teknolojiyi takip etmeleri, beklentileri anında karşılamaları da firmaya olan ilgiyi artırıyor. Bunun da en büyük göstergelerinden birisi hiç kuşkusuz sürekli artış gösteren müşteri pörtföyü olsa gerek.

 

KALİTELİ VE GÜVENLİ ALIŞ   VERİŞİN ADRESİ OLDULAR

 

Yaklaşık 14 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Hasan Taşkıran, “82 marka ve 3 bin çeşit ürün ile müşterilerine çeşitli alternatifler sunuyor.

 

İç ve dış cephe boyaları, sanayi boyaları, alçı, seramik, vitrifiye, çatı kaplama malzemeleri, dekorasyon ürünleri, el aletleri gibi inşaat sektöründe aradığınız her ürünü Taşkıran Ticaret’te bulmak mümkün.

 

İnşaat sektörünün çeşitli sorunlarıyla boğuşan iş adamları ve müteahhitler, tedarikçileri sayesinde daha kaliteli çalışmanın rahatlığını yaşıyorlar. Bu anlamda Taşkıran Ticaret  firmalara müteahhitlere ve perakende müşterilerine çabuk, güvenli ve kaliteli alışveriş imkanı sunuyor. Aynı zamanda İnşaat sektörün’dede önemli bir yeri olan Hasan Taşkıran Çeşme’de yaptırdığı villalar büyük beğeni alıyor, Galeri Lüxs araba alım satım işini de yapan Hasan taşkıran güzel bir ekibim var sektörde güzel işler başarıyoruz” dedi.

 

SİPARİŞLER AYNI GÜN TESLİM EDİLİYOR

 

Artık büyük firmaların, sorun yaşamamak adına büyük firmalarla çalışma arzusunda olduğunu, kendilerinin de bu doğrultuda yılların tecrübesi ile bu firmalara mal tedariki sağladıklarını kaydeden Hasan Taştıran ; “Başta müteahhitler olmak üzere, yazlıklar, sanayiciler, fabrikaların isteklerine yeni ve alternatif çözümler getiriyoruz. Gelen siparişleri aynı günde müşterilerimize ulaştırıyoruz. Kum, Çakıl Çimento,Tuğla, Perlit, Harfiyat, Kiremit  tüm inşaat malzemeleri satışı yaptığımız shovrumumuz, geniş ürün yelpazemiz ve uygun fiyat politikamız, tercih sebeplerimizden” dedi.

 

DOĞRU MAĞAZA, DOĞRU MALZEME

 

Evet konumuz inşaat olunca, artık görsellik ön planda bugün. Neredeyse evlerimiz modayı takip eder hale geldi. Hal böyle olunca da doğru mağazalarda doğru insanlarla doğru malzemeleri seçme hususu öne çıkıyor. Hasan Taşkıran, malzeme tedarikinden, malzemenin teslimine kadar her hususta müşterilerimize birinci sınıf hizmeti sunmaya çalışıyoruz derken, bu güzel mekanda sıcacık insanların arasında kendinizi çok iyi hissetmenizi sağlamaya çalışıyoruz diye de ekliyor. Taşkıran Ticaret inşaat sektörüne hizmet veren, yerli sermayemizle kurulmuş, bizden birilerinin açarak, işlettiği bu mağazayı mutlaka görmenizi tavsiye ediyoruz. İnşaat yaparken malzeme seçiminde bir bilene danışmanın öneminin altını çiziyoruz Bizim Gazete ekibi olarak. Dekorasyon önerilerini sizlere saklıyorlar. Bir bardak sıcak çay eşliğinde hem de...




Bu haber 511 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI