Bugun...


Olgun Atila. “Kentimizin yönetiminde Meslek Odaları da Söz Sahibi Olacak”
Tarih: 25-12-2023 11:52:15 Güncelleme: 25-12-2023 11:52:15 + -


İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, meslek birlikleri, dernek ve meslek odaları ziyaretlerine İzmir Ticaret Odası, İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği ve Ege İhracatçı Birlikleri’ni ziyaret ederek devam etti

facebook-paylas
Tarih: 25-12-2023 11:52

Olgun Atila. “Kentimizin yönetiminde Meslek Odaları da Söz Sahibi Olacak”

Atila’dan Meslek Odaları Turu

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, meslek birlikleri, dernek ve meslek odaları ziyaretlerine İzmir Ticaret Odası, İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği ve Ege İhracatçı Birlikleri’ni ziyaret ederek devam etti

 

İlk ziyaretine İzmir Ticaret Odası ile başlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener ve yönetim kurulu üyeleri bir toplantı gerçekleştirdi. Yaklaşan yerel seçimlerin ve seçim politikasının konuşulduğu toplantıda Olgun Atila’nın hızla büyüyüp gelişen İzmir için İzmirlinin günlük hayatını kolaylaştırmak üzere sunduğu projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Aday açıklama süreci uzadıkça aday adaylarının yara aldığından bahseden İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayının bir an önce açıklanması gerektiğini söyleyerek; ‘’Allah adaylığı nasip etsin, Allah yolunuzu açık etsin. Kısmet olur da aday olursanız buranın kapısı size sonuna kadar açık. Çok sevdiğimiz bir dostumuzsunuz. Her zaman odalar ile beraber biz bu iş birliklerini çok önemsiyoruz. Hepimizin de ortak hedefi İzmir. Keşke siyaset her zaman sizler gibi genç insanlara kalsa başkanım. Memleketin buna çok ihtiyacı var.’’ diyerek her ihtiyacında Olgun Atila’nın daima yanında olacağını da sözlerine ekledi.

 

Kınık’ından Kiraz’ına her yerde gördüğü talep ile bir yola girdiğini ve yapılan anketlerin adaylık yolunda kendisi için olumlu sonuçlar verdiğinden bahseden Atila, önceki döneme nazaran daha zorlu olacak yerel seçimlerin, doğru aday ve adayda iş birliği stratejisiyle rahatlıkla CHP lehine kazanılacağına inandığını dile getirdi. Adaylığı halinde hayata geçirmek istediği projelerden bahseden Atila, Özgener ile İzmir’in belediye-oda ilişkisi üzerinde ortak gerçekleştirebilecekleri faaliyetler konusunda fikir alışverişinde de bulundu.

 

Sonrasında Ege İhracatçı Birlikleri’ni ziyaret eden Atila, Ege İhracatçılar Birliği  Yönetim Kurulu Başkanı Jak Eskinazi tarafından karşılandı. Başkan Eskinazi ile sıcak ve samimi bir görüşme gerçekleştiren Olgun Atila; bu zorlu seçim sürecinde daha iyi ve doğru kararlar verme ihtimalinin daha yüksek olduğunu kolay yolların her zaman hata getireceğini belirterek; ‘Zoru severim. Biz çok çalışıyoruz. Eski tecrübelerimizden dersler çıkarıyoruz. Belediyeciliğin hem belediyecilik ayağı hem siyasi ayağı vardır. Kente kendinizi vakfetmeniz gerekir. Biz de bu dinamizme sahibiz.’ ifadelerine yer verdi.

 

Ege İhracatçı Birlikleri Başkanı Jak Eskinazi ise; ‘Bornova bir başkan için çok iyi bir okul, iyi bir şanstır. Aslında Bornova’nın şansı böyle sizin gibi mühendislerin başkanlık yapmış olması. Sizden sonraki başkan sizden iyi bir belediye teslim aldı. Onun için bu şansı iyi değerlendirmek lazım. Bizim birlik olarak belediye başkanlarımızla ilişkilerimiz her zaman çok iyi olmuştur. Size de bir katkımız olacaksa ne mutlu bize.’ sözleri ile Atila’ya adaylık yolunda başarılar diledi.

 

Programını İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nde sonlandıran İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

 

Sanayici ve iş insanlarının tüm sorularını içtenlikle yanıtlayan Atila; ‘Adaylık başvurumuz çok güzel oldu. Her gittiğimiz ilçedeki ziyaretlerimiz mini mitinglere dönüşüyor. İzmirli bizi sahipleniyor. Burası bizim çok yakından bilip sizden aldığımız fikir ve önerilerle çok güzel ortak projeler geçirdiğimiz bir dernek. Bundan sonraki çalışmalarımızda da sizler ve tüm meslek odalarımızla, örgütlerimizle ortak akıl dahilinde çalışıp İzmirlimize ve İzmir’e yakışır hizmetler sunmak amacındayız.’ dedi ve ‘Biz çalışırsak bürokrasimiz daha fazla çalışır. Başkan koşarsa bürokrasi koşturur. Evimiz olan İzmir’in 30 ilçesinde de eşit bir şekilde, İzmirlinin ve İzmir’in tüm ihtiyaçlarını en hızlı şekilde birlikte çözebileceğimize inanıyorum.’ sözleri ile bir kez daha ortak aklın önemine değindi. Üyeler ve yönetim kurulundan gelen yarım kalacak projelerin devamına yönelik sorulara karşılık; ‘Devlette devamlılık esastır. Bizden önceki iyi ve kamu yararına olan yarım kalmış her projeyi tamamlamak bizim görevimizdir. Amaç İzmir’e hizmetse İzmir ve İzmirliyi üzmeyecek her projeye varım. Ulaşım sorununu, alt yapı sorununu İzmir’e dair her türlü sorunu alanda olarak, birebir görüp yaşayarak ve ilgili oda ve kuruluşların ortak fikir alışverişi ile çözebiliriz. Sizin desteğiniz ve fikirleriniz bizi her zaman güçlendirir.’ sözleri ile cevaplandırarak, kendinden önceki tüm projelerin başarıyla bitirileceğini, kendi döneminden sonraki başkandan da aynısını beklediğini ifade etti.

 

Tüm yönetim kurulunun eksiksiz katıldığı toplantıda Atila’dan övgü dolu sözlerle bahseden Başkan Küçükkurt; ‘Olgun Başkan iyi bir belediye başkanıdır. Bornova’da çok başarılı bir belediye başkanlığı dönemi yaşadı. Büyükşehir’e de çok yakışır. Bizimle projelerinizi içtenlikle paylaştınız. Sorularımızı yanıtladınız. Yolunuz açık olsun. Ekibiniz ve siz çok kıymetli insanlarsınız. İnşallah birlikte başarırsınız. Yanınızdayız.’ diyerek yönetim olarak Olgun Atila’yı daima destekleyeceklerini belirtti. 

 

İş insanları ise ‘Söylemlerinizde en çok ortak akıl vurgunuzu beğeniyoruz. Sürekli her konuda ortak iş birliği içerisinde hareket edeceğinize kanaat getirdik. İzmir’in en büyük derdi bu. Bunu sağlarsanız başaramayacağınız hiçbir şey yok. Yolunuz açık olsun Başkanım.’ sözleri ile Atila’ya güven ve iyi dileklerini ilettiler.

 




Bu haber 215 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI