Bugun...


İYİ Parti Bornova İlçe Teşkilatından Muhtarlar Gününe Özel Kahvaltı
Tarih: 16-10-2023 19:31:22 Güncelleme: 16-10-2023 19:36:22 + -


İYİ Parti Bornova ilçe Başkanlığı’nın organize ettiği Bornovalı Muhtarlara özel kahvaltı da İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale, İYİ Parti İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar ve İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu ile partililer bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 16-10-2023 19:31

İYİ Parti Bornova İlçe Teşkilatından Muhtarlar Gününe Özel Kahvaltı

İYİ Parti Bornova ilçe Başkanlığı’nın organize ettiği Bornovalı Muhtarlara özel kahvaltı da İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale, İYİ Parti İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar ve İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu ile partililer bir araya geldi.

 

Bornova İYİ Partililerin Muhtarlar Günü dolayısıyla lik düzenledikleri kahvaltıya İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale, İYİ Parti İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Bornova İlçe Başkanı Birsen Yılmaz, İYİ Parti İzmir il Başkan Yardımcısı Necdet Kırkpınar, İYİ Parti İzmir il Başkan Yardımcısı Yiğit Kumman, İYİ Parti Bornova Belediyesi Başkan Aday Adayı Yaşar Aydın, Bornova İYİ Parti Meclis Üyeleri Kemal Sevinç, Hikmet Doğan, Bornova Muhtarlar Dernek Başkanı Recep Çakmakçı, Bornova Mahalle Muhtarları, Yörükler ile İYİ Partililer katıldı.

 

Samimi ortamda gerçekleşen kahvaltının ardından açılış konuşmasını İlçe Başkanı Birsen Yılmaz yaptı. Muhtarların sorunlarını iyi bildiklerini belirten Yılmaz, “Değerli Muhtarlarımız, bizim için yerel yönetimlerin ilk ve en önemli parçasıdır. Vatandaş ile iletişim konusunda en yakın idarecilerimiz Muhtarlarımızdır. Bornova ilçe İYİ Parti teşkilatı olarak periyodik zaman dilimlerinde Muhtarlarımıza ziyaretlerimiz öncesinde olduğu gibi bugün de devam etmektedir. Bugün kahvaltımıza katılan tüm muhtarlarımıza gönülden şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, “Bu ülkenin kılcal damarları muhtarlarımız, Bornova ilçe Başkanlığının düzenlediği, Muhtarlar gününe özel düzenlenen bu kahvaltı da sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bornova ilçe Başkanımız Birsen Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ediyorum. Bornova, İzmir’in en önemli ilçelerin başında aynı zamanda İzmir’in dışa açılan kapısı. Daha iyi bir İzmir, daha iyi bir Bornova için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Hepiniz Hoş geldiniz, sizleri saygıyla selamlıyorum. Muhtarlar Gününüz kutlu olsun” dedi.

 

İYİ Parti İzmir Milletvekili Kırkpınar: Bornova Hizmetle Buluşsun, İzmir Hizmetle Buluşsun

 

Çocukluğunun ve gençliğinin İzmir Bayraklı’da geçtiğini söyleyen İzmir İYİ Parti Milletvekili Hüsmen Kırkpınar, “İzmir’in her sokağını, her caddesini gezmiş bir kardeşiniz olarak, artık Bornova hak ettiği elde etsin. Bornova hizmetle buluşsun, İzmir hizmetle buluşsun. Sizler Muhtar olarak devletin temsilcisiniz, vatandaş taleplerini sizin üzerinden yerel yönetimlere bildiriyor. Sizlere yaptığınız hizmetler için teşekkür ediyor, Muhtarlar gününü kutlayarak hepinize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Ümit Özlale: İzmir’in Evladıyım

 

İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ümit Özlale ise İzmir’in evladıyım, öncelikle Cumartesi gününü bize ayırdığınız için teşekkür ediyorum diyerek şöyle konuştu;

“Öncelikle sayın Muhtarlarımızı saygıyla selamlıyorum. Sizler bu toplumun kılcal damarlarısınız. Mahalledeki her şeyi siz biliyorsunuz. Sizler bize sorunlarınızı aktaracaksınız, bizler de çözüm bulmaya çalışacağız. İnşallah büyüdüğüm, okuduğum bu kente hizmet etme fırsatı olur; Belediye başkanı seçilirsem en fazla sizlerle beraber çalışacağız. İzmir İYİ Parti Milletvekiliyim, ilk ve orta tahsilim İzmir’de yaptım. 45 yıldır babamla birlikte aynı evde oturuyorum” dedi.

 

Nasıl bir “İzmir” Hayal ediyorum

 

Konuşmalarına hayal ettiği İzmir’i anlatan İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlale, “İzmir üvey evlat muamelesi görüyor, çoğumuzun oğlu, yeğeni, kızı iş yok diye İzmir’i terk ediyor. Ben bunu geri çevirmek istiyorum. Çocuklarımız burada büyüsün, İzmir’de kazansın istiyorum. Ben İzmir’in sadece Alsancak, Karşıyaka, Göztepe, Güzelbahçe ve Çeşme’den ibaret olmadığını biliyorum. Arka sokakları, geri kalmış mahallelerinin de hizmet aldığı bir İzmir hayal ediyorum. Yaşayan bir İzmir, mutlu insanlardan oluşan bir İzmir istiyorum. Yaşayan bir şehir istiyorum, belediyelere İzmir’lilerin girdiği, çalıştığı bir belediye istiyorum. İzmir, bizi batıya, medeniyete, çağdaşlığa bağlayan bir köprü olmasını istiyorum” diye konuştu.

 

İZMİR varsa “ÜMİT” var, İZMİR varsa ben varım

 

İzmir için yola çıktığını anlatan Özlale, “Halkın içinde olan, halkın sesini duyan bir yönetim için yola çıktım. Ben hiç kimseye, hiçbir partiye kızmıyorum, düşmanlığım da yok. Sadece İzmir’in hak ettiği gibi yönetilmesini istiyorum. İzmir, olması gereken yerde değil, İzmir, İstanbul’dan Ankara’dan Bursa’dan Konya’dan Kayseri’den niye geri bırakıldığını, neden verdiğinden daha az aldığını soruyorum ve sorunlarını sizlerle birlikte çözmek için, hak ettiği değeri alması için Yönetime talibim. İzmir varsa Ümit var, İzmir varsa ben varım. Siz değerli Muhtarlarımız ile birlikte ortak çalışarak sorunları çözeceğiz inşallah. Saygı ve sevgilerimi sunuyor, Muhtarlar gününüz şimdiden kutluyorum” dedi.

 

Yörüklerden Başkanlara Poşu Hediyesi

 

İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale’ye, İYİ Parti İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar ve İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu’na Yörük Poşusu hediye takdimi yapıldı.

 

İrfan Onan




Bu haber 1438 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI