Bugun...


İzmir'in gururu İzmirli gazeteci Belma Şahaner TEKNOFEST sunuculuğu görevini aldı.
Tarih: 26-09-2023 11:02:07 Güncelleme: 26-09-2023 11:02:07 + -


Gazeteci ve yapımcı olarak çok özel haberlere imza atan İzmirli Şahaner ilk olarak politika muhabirliği görevini gerçekleştirdiği başarılı ropötajlarıyla adından söz ettirdi. Aynı zamanda TV ve Radyo kanallarında 'Gündem Özel' haber programı yapımcılığı ve sunuculuğu yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 26-09-2023 11:02

İzmir'in gururu İzmirli  gazeteci Belma Şahaner TEKNOFEST sunuculuğu görevini aldı.

Gazeteci ve yapımcı olarak çok özel haberlere imza atan  İzmirli Şahaner  ilk olarak   politika muhabirliği görevini gerçekleştirdiği başarılı ropötajlarıyla adından söz ettirdi.


Aynı zamanda TV ve Radyo kanallarında 'Gündem Özel' haber  programı yapımcılığı ve sunuculugu yaptı 
Yazılı, görsel, işitsel medyanın yapımcılık sunuculuk  alanlarında  başarısından söz ettiren Şahaner 2020 yılında  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın elinden yılın muhabiri  ödülünü aldı. 

 

TRT 1- Radyo  da Yerli ve Millî Programı' nın Yapımcılığını ve Sunuculuğunu yapan Belma Şahaner özellikle savunma sanayi alanında  gerçekleştirdiği başarılı ve yayınlarla Milli Teknoloji Hamlesi’nin sesi oldu. 

 

Savunma sanayi sektörünün ve üniversite gençlerinin yakından takip ettiği  "Yerli Ve Millî"  Programı en çok dinlenen programların başında yer alıyor. 

 

30 Ağustos -3 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen TEKNOFEST 2023 Ankara’nın sunuculuğunda da görev alan Şahaner 5 gün boyunca Girişim Yarışmaları'nı sunuculuğunu yaptı. 

 

27 Eylül -1 Ekim tarihleri arasında İzmir Çiğli havalimaninda gerçekleşecek  TEKNOFEST 2023 İzmir'de Girişim yarısmalarını Şahaner sunacak.




Bu haber 644 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI