Bugun...


Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çalışanları; Organ Bağışı Bekleyenlere Umut Oldu
Tarih: 08-11-2023 13:04:48 Güncelleme: 08-11-2023 13:14:48 + -


Cumhuriyetin 100. yılında Bornova ilçe Kaymakamlığı tarafından yürütülen proje ile Bornova ilçesinde spor ve sağlıklı beslenme bilincini oluşturmak, Organ ve doku bağışı konusunda farkındalık oluşturmak, Organ bağışçı sayısının artması organ nakli bekleyen hastalara umut olmak, organ doku nakli ve bağışı konusunu gündemde tutmak amaçlı Organ Bağışı etkinliği gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 08-11-2023 13:04

Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çalışanları;  Organ Bağışı Bekleyenlere Umut Oldu

Cumhuriyetin 100. yılında Bornova ilçe Kaymakamlığı tarafından yürütülen proje ile Bornova ilçesinde spor ve sağlıklı beslenme bilincini oluşturmak, Organ ve doku bağışı konusunda farkındalık oluşturmak, Organ bağışçı sayısının artması organ nakli bekleyen hastalara umut olmak,  organ doku nakli ve bağışı konusunu gündemde tutmak amaçlı Organ Bağışı etkinliği gerçekleştirildi.

 

3-9 Kasım Organ ve Doku Bağışı Haftasında; Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Şube Müdürü Selviye BULUCU, Şube Müdürü Yavuz KILIÇASLAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları, Organ bağışı bekleyen vatandaşlarımıza umut olmak adına organları bağışladılar.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen etkinlikte, organ bağışı ve nakli konusunda çalışanların bilgilendirilmesi yapılarak bağışları alındı.




Bu haber 1055 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI