Bugun...

"mezunlar/spor" İLE İLGİLİ HABERLER

Sağlıkla Yaşayan Bornova Projesi
Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında Bornova Kaymakamlığı’nın proje sahipliğinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe ..
CUMHURİYET’İN 100. YILINDA SAĞLIKLA YAŞAYAN BORNOVA
Cumhuriyet’in 100. Yılı kapsamında Bornova Kaymakamlığı’nın proje sahipliğinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Sağ..
100’üncü yılda sporda Türkiye-Yunanistan dostluğu
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Türkiye ve Yuna..
 İzmir Büyükşehir Belediyesi spor okullarında yeni dönem başladı
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne bağlı spor okullarında kış dönemi başladı. 55 bin yurttaşın spor o..
Egeli genç spor bilim insanının projesine TÜBİTAK’tan destek
Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Doktora Öğrencisi Berkant Erman’ın yürütücülüğünü yaptığı "Squat egzersizi içi..
Aliağalı Çocuklar Kışın Da Yüzme Öğreniyor
Aliağa’nın yarı olimpik ikinci havuzu, Aliağa Spor ve Yaşam Merkezi’nde (AYM) kış dönemi yüzme kursları ile birlikte hiz..
Çiğli Belediyesi’nden Kadınlara Özel Yaz Spor Kursları
Çiğli Belediyesi, kadınların yaz ayları boyunca dilediği branşta spor yapabilmesi için spor kurslarının kayıtlarını başl..
Bayraklı’da yaz spor okulları başlıyor
Her yıl binlerce çocuğu spor okullarında buluşturan Bayraklı Belediyesi, bu yıl da 21 branşta 7'den 70'e isteyen herkese..
Bornova HİTAB Spor; Kadınlar 1. liğ’e yükseldi
Kadınlar 2. Lig'inde mücadele eden Bornova HİTAB Spor 2022-2023 sezonunu namağlup tamamlayarak 1 Lig'e yükseldi
Başkan İduğ şampiyonları ağırladı
Kadınlar Futbol 2. Ligi’nden 1. Lig’e çıkmayı garantileyen namağlup Bornova HİTAB Spor Kulübü, sevincini Bornova Beled..
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI