Bugun...

"İzmir/s/keywords/İzmir/13/gunun-haberleri/foto-galeri" İLE İLGİLİ HABERLER

Sepet de çıktı cep telefonu da
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle çevre bilincini artırmak ve farkındalık yaratmak am..
Başkan Tugay CHP’nin ‘Büyük Emekli Mitingi’ne katıldı
CHP, ‘Büyük Eğitim Mitingi’nin ardından Ankara’da ‘Büyük Emekli Mitingi’ düzenledi. Mitinge katılan İzmir Büyükşehir Bel..
OLIVTECH Fuarı ve İzmir Kahve Fuarı açılıyor
Bu yıl 11.’si düzenlenen OLIVTECH - Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı ile 2. İzmir Kahve Fu..
Uluslar arası Bilim ve Mühendislik Yarışmasında İzmir Fen Lisesi, iki ayrı dalda Dünya İkincisi oldu
TÜBİTAK Liselerarası Proje Yarışması kapsamında Los Angeles'ta 11 – 17 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen Uluslara..
Alkışlar İzmir Bölge Adliyesi Halk Oyunları Topluluğuna
İzmir Bölge Adliyesi Halk Oyunları Topluluğu 4. Gala Gecesinde, Karşıyaka Deniz Baykal Kültür Merkezinde Folklor Gösteri..
Kentin cadde ve meydanları çiçek açtı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin caddeleri ve meydanlarını petunya, begonya, godetya, menekşe gibi birbirinden renkli..
İlkokul diploması mezun olduğu lisede hediye edildi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ortaokul ve liseyi okuduğu İnönü Anadolu Lisesi’ndeki Kariyer Günleri..
Engelsiz İzmir için buluştular
Engelsiz ve erişilebilir bir kent hedefiyle çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler H..
Yenilenebilir enerjide İzmir’den örnek hamle
İzmir Büyükşehir Belediyesi hizmet verdiği tesislerde enerji yönetim sistemine geçti. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, ..
Urla'da Uluslararası Enginar Festivali başladı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 10’uncu Uluslararası Urla Enginar Festivali’nin açılışını yaptı. Uygu..
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI