Bugun...



Çeşme Belediyesinden vatandaşlara hatırlatma: Vergi ödemelerinde son gün 1 Aralık Pazartesi

Çeşme Belediyesi, vatandaşların 2025 yılı emlak, ilan ve reklam ile çevre temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemeleri için son tarihin 1 Aralık Pazartesi olduğunu hatırlattı.

facebook-paylas
Tarih: 13-11-2025 13:17

Çeşme Belediyesinden vatandaşlara hatırlatma:   Vergi ödemelerinde son gün 1 Aralık Pazartesi

Çeşme Belediyesi, vatandaşların 2025 yılı emlak, ilan ve reklam ile çevre temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemeleri için son tarihin 1 Aralık Pazartesi olduğunu hatırlattı.

 

Belediyeden yapılan açıklamada, vergilerini zamanında ödemek isteyen vatandaşların, https://ebelediye.cesme.bel.tr/adresi üzerinden online olarak ya da Çeşme Belediye Binası ve Alaçatı Ek Hizmet Binası’nda bulunan veznelerden kolaylıkla ödeme yapabilecekleri belirtildi.

 

Belediye yetkilileri, vergilerin yasal süresi içinde ödenmemesi hâlinde gecikme faizlerinin uygulanacağına dikkat çekerek, vatandaşların işlemlerini son güne bırakmamaları çağrısında bulundu.

 

Vatandaşlar, 1 Aralık 2025 Pazartesi gününe kadar ödemelerini tamamlayarak, hem yasal yükümlülüklerini yerine getirebilecek hem de belediye hizmetlerinin sürdürülebilirliğine katkı sağlamış olacaklar.

 




Bu haber 493 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI