Bugun...


ATİLLA ATİLA’ İNŞAAT’TAN URLA’YA YENİ BİR SOLUK
Tarih: 01-11-2023 12:28:38 Güncelleme: 01-11-2023 12:28:38 + -


Çeşmealtı’nda URLA 1867 Hotel’i hayata kazandıran ve Yarımada bölgesinde bir çok yatırımlarda bulunan Atilla Atila kendi şirketi Atilla Atila İnşaat ve aile şirketi Olgun İnşaat A.Ş Urla Şube binası, Urla merkezde modern bir restorasyonla tasarlandı ve görkemli bir törenle açıldı.

facebook-paylas
Tarih: 01-11-2023 12:28

ATİLLA ATİLA’ İNŞAAT’TAN URLA’YA YENİ BİR SOLUK

Törende Olgun İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Atila, Bornova Belediyesi Geçmiş Dönem Başkanı Olgun Atila, Urla Belediyesi Geçmiş Dönem Başkanı Sibel Uyar, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerin Meclis Üyeleri, İzmir Ticaret Odası Meclis Üyeleri ve inşaat sektöründen katılımcılar hazır bulundu.

Atilla Atila; “Öncelikle Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nın arifesi olan bu anlamlı günde, kutlamaların hemen öncesinde, varlığınızla burayı şereflendirerek bizleri onöre ettiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Ayrıca buranın yapımında emeği geçen tüm çalışanlarımıza, mimarlarımıza, paydaşlarımıza, dostlarımıza, aileme teşekkürü borç bilirim. Urla bölgesinde artan iş hacmimizle ihtiyaca dönüşen ofis arayışımız; ilçemizin neredeyse Cumhuriyetimizle yaşıt olan bir metruk yapısını ayağa kaldırarak yaptığımız bu güzel restorasyon ile hizmet etme şansını bizlere sunmuştur. Bornova’daki işlerimiz ve dostlarımız ile Urla’daki işlerimiz ve dostlarımız arasında köprü vazifesi görecek bu ofisimizin, eski ve yeni arasında da bir bağ kurmasını diliyorum. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Bornova Belediyesi Geçmiş Dönem Başkanı Olgun Atila ise; “1975 yılında kurucumuz, babamız Halil Atila tarafından kurulan Olgun İnşaat; Bornova, Söke, Urla ve Kuşadası'nda 48 yılda 2.500’ün üzerinde konut inşaa ederek güvenilir projelere imza atmıştır, günümüzde kardeşim İç Mimar Atilla Atila yönetiminde modern ve konforlu tasarımlarıyla başarılı çalışmalarına devam etmektedir” diye konuştu.




Bu haber 1054 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI