Bugun...


Özgür Özel: “Bornova Bizim Evimiz”
Tarih: 13-11-2023 16:34:02 Güncelleme: 15-11-2023 12:01:02 + -


Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili, bugünün Genel Başkanı Özgür Özel çeşitli söyleşi ve paneller için 2017 yılında geldiği Bornova’da,“Partimizin bütün belediye başkanları gözbebeğimiz” diyen Özel, “Ama daha da gözbebeğimiz olan, gözümüzün nuru olanlardan bir tanesi de Olgun Atila. Bornova’da yaptığı çalışmalarıyla, yaşıyla, gayretiyle, dışarıdan duyduklarımızla, hiç tanımadığımız vatandaşlarımızın söyledikleriyle gerçekten Olgun Atila’nın bütün Türkiye’ye örnek bir belediye başkanlığı yaptığını söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 13-11-2023 16:34

Özgür Özel: “Bornova Bizim Evimiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili , bugünün Genel Başkanı Özgür Özel çeşitli söyleşi ve paneller için 2017 yılında geldiği Bornova’da,“Partimizin bütün belediye başkanları gözbebeğimiz” diyen Özel, “Ama daha da gözbebeğimiz olan, gözümüzün nuru olanlardan bir tanesi de Olgun Atila. Bornova’da yaptığı çalışmalarıyla, yaşıyla, gayretiyle, dışarıdan duyduklarımızla, hiç tanımadığımız vatandaşlarımızın söyledikleriyle gerçekten Olgun Atila’nın bütün Türkiye’ye örnek bir belediye başkanlığı yaptığını söyledi.

 

Bornova’nın hayatında özel bir yeri olduğunu ifade etti.

 

Bütün Türkiye’de, göğsümüzü gere gere örnek gösterebileceğimiz bir belediyecilik yapıyor. Yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyoruz” demişti.




Bu haber 4971 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI