Bugun...


Sağlıkla Yaşayan Bornova Projesi
Tarih: 11-12-2023 14:35:42 Güncelleme: 11-12-2023 14:35:42 + -


Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında Bornova Kaymakamlığı’nın proje sahipliğinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğü paydaşlığında yürütülen Sağlıkla Yaşayan Bornova Projesi Kasım ayı etkinlikleri “Sağlıklı Beslen, Sağlık için Hareket et” temalı etkinliği öğrenciler ve velilerden tam not aldı.

facebook-paylas
Tarih: 11-12-2023 14:35

Sağlıkla Yaşayan Bornova Projesi

Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında Bornova Kaymakamlığı’nın proje sahipliğinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğü paydaşlığında yürütülen Sağlıkla Yaşayan Bornova Projesi Kasım ayı etkinlikleri “Sağlıklı Beslen, Sağlık için Hareket et” temalı etkinliği öğrenciler ve velilerden tam not aldı.
 

Cumhuriyetin 100. yılında “Sağlıklı Yaşam, Sağlıklı Gelecek için Spor Yap ve Sağlıklı Beslen” sloganı ile hareket eden proje; Kasım ayı
etkinliğini Bornova Fatih Sultan Mehmet ilkokulunda Sağlıklı Beslenme etkinliği gerçekleştirildi
 

Sağlıklı Beslen, Sağlık için Hareket et, etkinliğine Bornova ilçe Sağlık Müdürü Dr. Tevfik Oğuz, Bornova ilçe Tarım ve Orman Müdürü
Mustafa Akarca, Bornova Gençlik ve Spor Müdürü Şahin Kardaş, Bornova ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu ile Bornova Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Müdürü Oktay Taşdemir, Öğretmenler ve veliler katıldı.

 

Etkinlikte öğrenci velilerinin yaptığı, organik beslenme ürünleri yarıştı. Ürünler jüri tarafından değerlendirilerek ödül verildi.Bornova ilçe Sağlık Müdürlüğü ile Bornova ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü birlikte Sağlıklı Beslenme ve Organik Gıda eğitimi verildi.

 

Bornova Gençlik ve Spor Müdürlüğünce sağlıklı hayat için spor ve eksersiz eğitimi ve yarışmalar düzenlendi.




Bu haber 228 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI