Bugun...


Bornova İYİ Parti ilçe Teşkilatı, vatandaşlara Aşure dağıttı
Tarih: 07-08-2023 22:07:03 Güncelleme: 07-08-2023 22:23:03 + -


Muharrem ayının girmesiyle İyi Parti Bornova İlçe Başkanlığı; Bornova'da çarşıda aşure etkinliği düzenleyerek vatandaşlara Aşure ikram etti.

facebook-paylas
Tarih: 07-08-2023 22:07

Bornova İYİ Parti ilçe Teşkilatı, vatandaşlara Aşure dağıttı

Muharrem ayının girmesiyle İyi Parti Bornova İlçe Başkanlığı;  Bornova'da çarşıda aşure etkinliği düzenleyerek vatandaşlara Aşure ikram etti.  

 

Bornova Büyük Çarşı girişinde, vatandaşların ve partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen Aşure etkinliğinde Muharrem ayının maneviyatı, Hazreti Hüseyin ve Kerbela anıldı.  

 

İzmir Milletvekili, İyi Parti İl Başkanı ve Bornova İlçe Başkanı Aşure Dağıttı

 

İYİ Parti İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu ve İYİ Parti Bornova İlçe Başkanı Birsen Yılmaz, Aşure kazanının başına geçerek vatandaşlara aşure dağıttı.

 

Aşure etkinliğine; İYİ Parti İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, İYİ Parti Konak İlçe Başkanı Çoşkun Tatar, İYİ Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sedat Dağ, İYİ Parti Bornova İlçe Başkanı Birsen Yılmaz, İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu, İYİ Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Yetkin Hafızoğlu, İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanı Ahsen Kol, MHP Bornova İlçe Başkanı Turan Otlu ve Bornova önceki dönem Belediye Başkanı Olgun Atila ile partililer ve vatandaşlar  katıldı.

 

İYİ Parti İzmir Milletvekili Kırkpınar; “Söylenecek Çok Söz Var Ama...”

 

Muharrem ayının önemini vurgu yapan İYİ Parti İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar, "Muharrem ayı ile ilgili söylenecek çok söz var ama zalim olup yezid gibi saraylarda yaşayacağımıza Hazreti Hüseyin Efendimiz gibi Kerbela'da şehit olmaya razı gelen bir milletiz. Aşure gününüz mübarek olsun"  diye konuştu.




Bu haber 899 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI