Bugun...


Olgun Atila, “Değişimin ışığını İzmir’den yakacağız” Atila’dan Çeşme Turu
Tarih: 21-12-2023 12:25:05 Güncelleme: 21-12-2023 12:25:05 + -


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını açıkladığı günden beri İzmir’in dört bir yanında seçim turlarını devam ettiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, çalışmalarını Çeşme’de sürdürdü.

facebook-paylas
Tarih: 21-12-2023 12:25

Olgun Atila, “Değişimin ışığını İzmir’den yakacağız” Atila’dan Çeşme Turu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını açıkladığı günden beri İzmir’in dört bir yanında seçim turlarını devam ettiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, çalışmalarını Çeşme’de sürdürdü. Güne CHP Çeşme İlçe Başkanlığı ziyaretiyle başlayan Atila, ilçe örgütü ile bir araya geldi, ardından kendisi için ilçe binası önünde toplanan kalabalığa hitap etti. Sonrasında Çeşme Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret eden Atila, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneği’ni de ziyaret etti. Çeşme esnafını ile buluşan Atila,
vatandaşlarla sohbet etti.



İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila’yı, CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, CHP Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, Meclis üyeleri ve aday adayları, muhtarlar ve partililer karşıladı. İlçe Başkanlığı’nda bulunan partililere ve Çeşmelilere konuşan Atila, ’Çıktığımız bu yolda, kardeşlik içerisinde, hiçbir ayrım yapmadan, el ele olma sözü veriyoruz. Büyük İzmir fotoğrafını 30 ilçemiz ile birlikte ortaya koyarak önümüzdeki yerel seçimlerde en yüksek oyla 30 ilçemizi de kazanacağız. Kendi kalemiz olan İzmir'imizde en güçlü oyla seçmemiz lazım.’ diyerek Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki değişimin ve İzmir’den yükselen ışığın tüm atmosferi aydınlatması gerektiğini ifade etti.

2024 seçimlerinin 2019 seçimlerine göre daha zor bir seçim olacağına değinen Atila, ’Şimdi güçlü adaylarla, adayda iş birliği yaparak bu dezavantajlı durumu partimiz adına avantajlı duruma çevirmek bizim elimizde. Hep zor şartlarda maksimum fayda sağlamaya çalıştık.’ diye konuştu.

 

‘Sizleri daha önce Bornova Belediye Başkanlığından da çok iyi tanıyoruz. Yaptığınız hizmetleri iyi biliyoruz. Bu çıktığınız yolda size başarılar diliyoruz. Bütün güçlükleri aşacağınızı, her şeyin üstünden geleceğinize olan inancımız tamdır. Çeşme İlçe Örgütü olarak yolunuz açık olsun diyoruz.’ sözleri ile kendisi ve örgüt adına Olgun Atila’ya başkanlık yolunda desteklerini sunan CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar, Atila’nın 30 ilçeye de eşit hizmet politikasının kendilerini çok mutlu ettiğini de sözlerine ekledi.


Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ise; ‘Adaylığınızı hem kutluyoruz hem de başarılar diliyoruz. Ben daha önce belediye meclis ve ilçe başkanlığı yapmış bir kardeşiniz olarak, belediye başkanlığınız döneminde her zaman ulaşılabilir ve partili bir belediye başkanının partililere baktığı şekilde çalıştığınız için, ayrıca Bornova'ya çok ciddi hizmetler ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Adaylığınızla da kazanacağınız İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın rahmetli Piriştina’dan beri inmediği altı oklu bayrağını, gönderde tutacak ve çok daha ileriye taşıyacağınızı düşünüyorum. Çeşme’mize hoş geldiniz,
şerefler verdiniz. Çıktığınız bu kutlu yolda başarılar diliyorum.’ sözleri ile Olgun Atila’ya adaylık yolunda başarılar diledi.


Programının devamında Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü tarafından karşılandı.


Esnaf teşkilatı olarak kendilerini ilk ziyaret eden ismin Olgun Atila olmasının haklı gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek sözlerine başlayan Çeşme Esnaf ve Sanatkârlar odası Başkanı Osman Köfüncü; ‘Bizim esnaf birliği olarak gelene saygımız sonsuz. İşbirliğine de hazırız başkanım. Bornova Belediye Başkanlığı yaptığınız dönemde de bir toplantıda karşılaşmıştık. Siz esnafta iz bırakan birisiniz. Bornova geçmişinden de sizleri tanıyoruz. Sizin hakkınızda çok sevindik. İnşallah hakkınızda da hayırlısı olur. Biz
esnaf teşkilatı olarak çok mutlu olduk.’ sözleri ile Olgun Atila’ya adaylık yolunda başarılar diledi.

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila ise; ‘Esnaf bizim bel kemiğimiz, görev sürecim boyunca hep esnaf teşkilatıyla beraber oldum’ dedi.

 

Sonrasında Çeşme Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları Merkezi’ni ziyaret eden Atila, Atatürkçü Düşünce Derneği Çeşme Şube’sinde Başkan Deniz Ahilik, Ilıca Muhtarı Kamil Baykal ve dernek üyeleri tarafından
karşılandı.
 

Yaptığı her projede Cumhuriyet ve Atatürk’ün var olacağını söyleyen Atila, ‘Bornova Ata Anı Evi Belkahve’ projesinden duyduğu gururu anlatarak dernek üyeleri ile daha önce gerçekleştirdiği ve bundan sonra yapılabilecek projeler konusunda fikir alışverişinde bulundu.
 

Programının sonunda Doğu ve Güneydoğu Anadolu Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ziyaret eden Atila, Başkanı İrfan Ülgen, Dernek Üyeleri ve muhtarlar tarafından karşılandı.


 

Yıllardır Çeşme’de CHP’ye destek vermiş bir kitle olduklarını söyleyen Başkan Ülgen, ‘Burada doğmuş, büyümüş, buranın halkı, buranın insanı, burada yetişmiş coğrafyayı bilen, halkın içinde halkın yanında olan
bir adayın Belediye Başkanı olmasını isteriz’ diyerek seçimlere dair fikrini dile getirdi.

 

Olgun Atila ise; ‘Hangi aday adayının Çeşme için, İzmir için, ülkemiz için, çocuklarımız için bir adım daha götüreceğini, buraya yedi yirmi dört enerjisini, yerleşimini, birikimini ortaya koyacağını düşünüyorsanız onu destekleyin. Tanıdıklarınızı, arkadaşlarınızı, akrabalarınızı onun için ikna edin. Burada Çeşme için ve İzmir için söylüyorum. Amacımız işimizi, aşımızı arttırmak. Bana destek olun demiyorum. Ben de diyorum ki; bu iş artık böyle olmamalı. Yani İzmirli, Çeşmeli bizim hemşerilerimiz kendi insanıyla, kendi adayına, nerede doğduğu değil, o kent için ne ürettiği ne katkı sunduğunu belirleyerek kararını vermesi lazım. Yoksa adaylar gelir, gider ve seçimler biter.’ diye konuştu.

 
 



Bu haber 154 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI