Bugun...


EMİN TURAN, AK Parti’den Meclis Üyesi Aday Adayı oldu
Tarih: 11-12-2023 15:05:33 Güncelleme: 11-12-2023 15:05:33 + -


Bornova’nın tanınmış simalarından Dernek başkanı, iş insanı Bornova AK Parti Meclis üyesi Emin Turan, AK Parti Meclis Üyesi olmak için aday adaylığı dosyasını ilçe Başkanlığına teslim etti.

facebook-paylas
Tarih: 11-12-2023 15:05

EMİN TURAN, AK Parti’den Meclis Üyesi Aday Adayı oldu

Bornova’nın tanınmış simalarından Dernek başkanı, iş insanı Bornova AK Parti Meclis üyesi Emin Turan, AK Parti Meclis Üyesi olmak için aday adaylığı dosyasını ilçe Başkanlığına teslim etti.

Bornova’ya olan hizmet borcumu ödemek için yeniden aday adayı olduğunu ifade eden Emin Turan, “Kuruluşundan bu yana kendimi bir neferi olduğum AK Parti’ye, Belediye Meclis Üyesi olarak hizmet etmek istiyorum. Bornova Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Cumhuriyetin 100. Yılında, Türkiye Yüzyılı şehirlerinin inşası için AK Parti’yi Bornova’da iktidar yapmak için yola çıktık, elimizi taşın altına koyduk. Hazırız ve kararlıyız bu yolda çok çalışarak 31 Mart seçimlerini Bornova’yı AK Parti
Belediyecilik ile tanıştıracağız. Rabbim, çıktığım bu yolda bu yürüyüşümüzü hayırlı ve mübarek eylesin. Rabbim hakkımızda hayırlısını
nasip etsin inşallah” şeklinde konuştu.


Başkan Emin Turan’a Hemşerilerinden Tam Destek

 

Bornova’ya örnek STK olan, Ağrı Yukarıyoldüzü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin başkanlığını yapan Emin Turan’a hemşerileri tam destek veriyor. Derneğe hemşerileriyle birlikte dernek binası kazandırması, Taziye’de, cenazede, düğünde hemşerilerinin yanında bulunması sebebiyle hemşerilerinden tam destek alıyor.

 

Gayesi Hizmet olanın, Derdi çok olur


Siyasette aslolanın HİZMET olduğunu söyleyen Turan, “Bugüne kadar üzerime düşen görevi en iyi şekilde yapmanın huzuru içindeyim. Yarın bir başka görev verilirse de en iyi şekilde yapmak için var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Emin Turan “Benim sevdam Bornova” dedi. 31 Mart 2024 tarihinde Bornova’lı hemşerilerimizin hak ettiği hizmetleri AK Parti belediyecilik anlayışı ile buluşturma vaktidir. 30 yıllık bilgi ve birikimle yaşadığım kente hizmet etmek istiyorum. Hakkımızda hayırlı olsun, Rabbim bizleri mahçup etmesin." dedi.

 

Siyasette aslolanın HİZMET olduğunu söyleyen Turan,  “Bornova Meclis üyeliğini   en iyi şekilde yapmanın huzuru içindeyim. Yarın bir başka görev verilirse de en iyi şekilde yapmak için vargücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.
İlk defa  AK Parti’nin Bornova’yı almaya bu kadar yakın oldğunu söyleyen Turan, “Belediye Başkan Adayamızla hep beraber el birliğiyle Bornova Belediyesini AK partiye kazandıracağız” dedi.

Ticari hayatındaki başarısını siyasi alanda da sürdüren Turan, Bornova Belediyesi Meclis üyesi olduğu dönemde, mahalle mahalle gezerek sorunlara çare aradı. Telefonu sürekli açık olan Turan, kolayca ulaşılan bir siyasetçi olmasıyla tanınıyor. Siyasette aslolanın Hizmet olduğunu söyleyen Emin Turan, “Bugün bize layık görülen görevi en iyi şekilde yapmanın huzuru içindeyim. Yarın bir başka görev verilirse de en iyi şekilde yapmak için vargücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

 

Bornova’da örnek dernek, örnek hizmet


Ağrı Yukarıyoldüzü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin başkanlığını yapan Emin Turan, Bornova’nın merkezinde bütün hemşerileriyle beraber derneğe bina kazandırdı. Örnek STK olan Ağrı Yukarıyoldüzü Derneği, hemşerileriyle, iyi günde kötü günde bir arada.  Dernek binası, hem buluşma, bayramlaşma, hem de Taziye evi olarak kulanılıyor. Bütün ikram dernek tarafından karşılanıyor. Bornova’da örnek dernek olarak ismini duyuruyor.

 
 
 



Bu haber 231 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI