Bugun...


İş İnsanı İBRAHİM BABAK çalışanlarını yemek’de buluşturdu
Tarih: 30-12-2023 17:17:32 Güncelleme: 30-12-2023 17:17:32 + -


İbis Styles Hotel Bornova ve Yükseliş Eğitim Kurumları yönetim kurulu başkanı İbrahim Babak tarafından çalışanlara yemek programı düzenlendi.

facebook-paylas
Tarih: 30-12-2023 17:17

İş İnsanı İBRAHİM BABAK çalışanlarını yemek’de buluşturdu

İbis Styles Hotel Bornova ve Yükseliş Eğitim Kurumları yönetim kurulu başkanı İbrahim Babak tarafından çalışanlara yemek programı düzenlendi.


İzmirin önemli yatırımcılardan biri olan İş İnsanı  İbrahim Babak İbis Styles Otel Bornova otelinde, 33 yıldır Bornovaya sürücü eğitimi sektöründe damgasını vuran  Mersinli Sürücü Kursu, Bornova Sürücü Kursu, Yeşilova Sürücü Kursu, Yükseliş iş makinaları ,Yükseliş SRC, Yükseliş Pisikoteknik ve Yükseliş Öğrenci Yurdu personeleri ile bir araya geldi. Bornova’nın yarım asırlık eğitim müteşebbisi ve iş insanı İbrahim Babak’ın sahibi olduğu bu kurumlarda çalışan personelin birlik ve beraberlik duygusunu daha da pekiştirmek maksadıyla düzenlediği ‘Birlik ve beraberlik gecesine’ 200 personel katıldı. Gece slayt
gösterisi ile başladı, hatıralar canlandı çok güzel ve duygulu anlar yaşandı
 

BAŞARI ‘BİRLİK’TE GELDİ
 

200 kişilik yatak kapasitesi ve restoranı, barı, açık otoparkı ile hizmet veren, 3 farklı büyüklükteki toplantı salonları, ve yemyeşil bahçesi ile kongre, davet, toplantı, düğün ve kokteylerin  İzmir’deki adresi olan ibis Styles Bornova Hotel’de düzenlenen yemekli gecede yaptığı konuşmada birlik ve berabeerliğin öneminden bahseden İbrahim Babak, personelleriyle  birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu ve memnuniyetini dile getirdi. İş hayatındaki başarısının bu birlik beraberliğe bağlı olduğunu ifade eden başarılı iş insanı İbrahim Babak, işyerlerinde çalışırken emekli olan ve çalışmaya devam eden personellerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Tüm çalışanlarıyla birlikte daha büyük başarılar elde etmek için gayretle çalışacakla-rının altını çizen Babak, ortaya koyacakları başarılar için yeni hedefleri de işaret etti.
 

Yemek’te çalışanlarının  Bornova İbis Styles Hotel  İş insanı İbrahim Babak ve Yükseliş Öğretim Kurumları Genel Müdürü Cansu Babak Kırcalı masalara giderek sohbet ettiler.
 

 Bornova'da Hilton otelinin temelinin atıldığı müjdesini verdi artık bornova'mızda bir Hilton olacak dedi gecenin ilerleyen saatlerinde kurumlardaki en eski personellere plaket sunumları yapıldı ve bütün emeği geçen personellere teşekkür etti. Bu tür gecelerin bir gelenek halinde her yıl yapılacağı belirtildi. Plaket sunumları şirketlerin yönetim kurulu başkanı İbrahim babak ve yönetim kurulu başkan vekili Cansu babak tarafından yapıldı. Çalışanların gönüllerince eğlendiği yemekli gecede tüm personelleri ile  tek tek ilgilenen İbrahim Babak, gecenin ilerleyen saatlerinde kızları Cansu Babak ve kurumlarında 33 yılı aşkın çalışmış olan personeller ile birlikte, birlik-beraberlik pastasını kesti.

 
 



Bu haber 657 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI