escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



İzmir'de Yağmur Sonrası Yaşanan Sorunlara AK Parti Güzelbahçe ilçe Başkanı Durankuş'dan Sert Eleştiri

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Halil Durankuş, İzmir'de yaşanan yağmur sonrası su baskınlarına ilişkin sert eleştirilerde bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-01-2026 23:13:25 Tarih: 09-01-2026 22:58

İzmir'de Yağmur Sonrası Yaşanan Sorunlara AK Parti Güzelbahçe ilçe Başkanı Durankuş'dan Sert Eleştiri

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Halil Durankuş, İzmir'de yaşanan yağmur sonrası su baskınlarına ilişkin sert eleştirilerde bulundu.

 

Durankuş yaptığı açıklamada, "Yağmur yağdı ve İzmir bir kez daha aynı sorunlarla karşı karşıya kaldı. Yollar göle döndü, altyapı yetersiz kaldı" dedi.

 

Sahil yolu projesine dikkat çeken Durankuş, "Gerekli teknik önlemler ve etüt çalışmaları tamamlanmadan hayata geçirilen sahil yolu uygulaması nedeniyle deniz taştı. Bu durum esnafımızı olumsuz etkiledi, vatandaşlarımız mağdur oldu" ifadelerini kullandı.

 

"Bu Bir Doğal Afet Değil, İhmalin Sonucudur"

 

İlçe Başkanı Durankuş, yaşanan sorunların doğal afet olarak nitelendirilemeyeceğini vurgulayarak şunları kaydetti: "Bu durum yıllardır süregelen planlama eksikliği, öngörü yetersizliği ve sorumluluk boşluğunun bir sonucudur. İzmir'in her yağmur sezonunda aynı tabloyla karşılaşması kabul edilemez."

 

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı, CHP'li belediye yönetimini hedef alarak, "İzmir'in her yağmurda yaşadığı bu tablo, mevcut belediye yönetiminin planlama ve icra kapasitesindeki yetersizliğin somut göstergesidir. Şehrimize bırakılan miras ne yazık ki budur" değerlendirmesinde bulundu.

 

Durankuş, İzmir'in modern bir altyapıya ve kapsamlı yağmur suyu yönetim sistemine ihtiyacı olduğunu belirterek, yerel yönetimi daha etkin çözümler üretmeye davet etti.




Bu haber 336 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI