Bugun...



PINARBAŞI ESNAF ODASIN’DAN Gönüllere Dokunan Aşure Hayrı

Muharrem ayı dolayısı ile Pınarbaşı Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı Cezmi Çulhaoğlu Cuma namazı sonrası Pınarbaşı Camii önünde vatandaşlara ve esnaflara aşure hayrı yaptı

facebook-paylas
Güncelleme: 15-07-2025 14:41:53 Tarih: 14-07-2025 17:04

PINARBAŞI ESNAF ODASIN’DAN Gönüllere Dokunan Aşure Hayrı

PINARBAŞI ESNAF ODASIN’DAN "Gönüllere Dokunan Aşure Hayrı"

Muharrem ayı dolayısı ile Pınarbaşı Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı Cezmi Çulhaoğlu Cuma namazı sonrası Pınarbaşı Camii önünde  vatandaşlara ve esnaflara aşure hayrı yaptı

 

Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cezmi Çulhaoğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da gönül birliğini büyüten geleneksel Aşure Hayrı ile mahallede örnek bir dayanışma ruhuna imza attı. Ay Yıldızlı Türk Bayrağıyla süslenen alanda, 2000 kişilik aşure, kardeşlik ve sevgiyle yoğrularak dağıtıldı. Etkinlik, Bornova Pınarbaşı Camii imamı  yaptığı anlamlı dua ile başladı. Yürekten edilen bu dua, hayrın manevi yönünü daha da güçlendirdi; paylaşmanın, bereketin ve birlikteliğin ne denli değerli olduğunu bir kez daha hatırlattı.  Hayrın en özel anlarından biri ise, protokol üyelerinin vatandaşlarla omuz omuza aşure dağıtması oldu.

 

Bu anlamlı buluşmada Bornova Kaymakamı Muzaffer Şahiner, yaptığı içten konuşmada şunları söyledi:  “Muharrem Ayı'nın bereketini, barışını ve paylaşma ruhunu birlikte yaşamanın mutluluğunu hep birlikte paylaşıyoruz. Bu anlamlı hayrı organize eden Esnaf Odamıza ve Başkanımız Cezmi Çulhaoğlu’na teşekkür ediyorum. Toplumsal birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, böyle hayır organizasyonları gönüllere dokunuyor.”Allah kabul etsin, bereketini artırsın, birlik ve beraberliğimizi daim etsin” diye konuştu. Bornova Protokolu pınarbaşı'ndaydı 25. Dönem MHP Milletvekilleri Murat Koç ve Arslan Savaşan, 19. Dönem Anavatan partisi Milletvekili İlhan Kaya, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Önceki Bornova  Topçu Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Ünver,  Bornova İlçe Sağlık Müdürü Tevfik Oğuz, Bornova Tarım ve Orman Müdürü Burak Ağa,İzmir Esnaf Odası Başkanı Yalçın Ata,Bornova Kültür Müdürü  İzmir Kültür ve Turizm İl Müdür Yardımcı Yeliz Yıldız, Bornova Belediyesi Meclis Üyesi Akın Dalgıç ve Pınarbaşı Spor Kulübü Başkanı Hasan Taşkıran,  Bornova AK Parti İlçe Başkanı Cihan Dağlıer, Bornova Halk Eğitim Müdürü Yeliz Ünal, Altındağ Esnaf Kredi Kefalet Başkanı Mehmet Semerci, Bornova Sosyal Yardımlaşma Müdürü Hasan Özince, Bornova İlçe Kütüphane Müdürü Esin Evsen, Bornova Belediyesi Muhtarlar Müdürü  Başkanı Şahin Doğan, Bornova Belediyesi Hizmetler Müdürü Lokman Serdar, Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Güler, Kemalpaşa Muhtarı Gürpınar Mahallesi Muhtarı Erkin Sarpkaya, Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Mustafa Karadeniz, Evka3 Mahahalle Muhtarı Dilek Kumova, Barboros Mahalle Muhtarı Bülent Can,Doğanlar Mahallesi Muhtarı Eyüp Kocatepe, Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarı Mürvet Dinsever, Yeşilova Mahalle Muhtarı Sevda Korkmaz, katılarak destek verdi.

 

AŞURE BEREKETTİR, PAYLAŞMAKTIR

 

Başkan Cezmi Çulhaoğlu’nun özverisi ve gönül bağıyla gerçekleşen bu güzel etkinlik, esnafın kalbinden süzülen bir paylaşma çağrısı olarak hafızalara kazındı. Komşuluk, kardeşlik ve maneviyat dolu bu günde bir kez daha görüldü ki; birlikten doğan bereket, paylaştıkça büyüyor.

 

AŞURE BEREKETTİR, PAYLAŞMAKTIR

 

Başkan Cezmi Çulhaoğlu’nun özverisi ve gönül bağıyla gerçekleşen bu güzel etkinlik, esnafın kalbinden süzülen bir paylaşma çağrısı olarak hafızalara kazındı. Komşuluk, kardeşlik ve maneviyat dolu bu günde bir kez daha görüldü ki; birlikten doğan bereket, paylaştıkça büyüyor.




Bu haber 6660 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI